dimarts, 16 de desembre del 2008

Això no és política

Avui he llegit a la premsa: "el PP no acudirá a ningún órgano presidido por Pedro Castro".
La polèmica va sorgir quan Castro, president de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Provincies) va dir durant un meeting: "¿Por qué hay tanto tonto de los cojones que todavía vota a la derecha?".
Pregunta retòrica bastant inicisiva, cal dir-ho. És cert que la classe política es caracteritza per haver dir el que creu que tothom vol sentir i haver d'estar sempre llepant al cul tant a simpatitzants com a adversaris polítics o, en definitiva, a la societat civil. Per tant, sota aquest punt de vista, el senyor Pedro Castro la va cagar. Per tant, assumir els fets, demanar disculpes i "adiós muy buenas".
Però, està clar que la dreta no vol deixar-ho passar per alt i ara diuen que no assistiran a cap acte ni formaran part de cap òrgan on aquest senyor malparlat hi sigui present.
Els peperus estan ofesos, no accepten les disculpes i estan exigint que el Castro dimiteixi.
Doncs sabeu què crec? Que se'n vagin a prendre pel sac i que no hi assisteixin. Estem farts de tota aquesta gentussa que té com a premissa una suposada rectitud moral, éssers superiors que tenen la veritat suprema de les coses. Amics de dretes, si sou tan bons cristians sabreu que la Biblia diu que "cal saber perdonar". Per tant, res de bons cristians; més aviat, bons farsants.
Si tots els peperus que han dit gilipollades (començant pel Fraga que va dir que s'haurien de penjar tots els nacionalistes -per tant, ell el primer-) haguessin dimitit no hauríem sofert el seu govern ni dos dies
Sociates, per un cop heu fet bé de no baixar-vos els pantalons. Que els peperus segueixin renegant i si no volen acudir a cap organ de representació on hi hagi en Castro, doncs que no hi acudeixin. Més tranquils.